Utorak, 27 srpnja, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Marko Petrović pojačao košarkaše Gorice

  Nakon prošle izuzetno uspješne sezone u kojoj su osvojili naslov prvaka A-2 lige i došli na korak od ulaska u Prvu ligu, košarkaši Gorice i u novoj natjecateljskoj sezoni žele ponovite takve rezultate. S pripremama za novu sezonu trener Zvonimir Kovačević započeo je u ponedjeljak, 18. kolovoza.

  - Advertisement -

  I u nadolazećoj sezoni asistirat će mu Josip Ivanković, a u stručni kadar je uključen još jedan domaći dečko, Danijel Kočanović koji će biti zadužen za fizičku pripremu momčadi.

  U početku ćemo raditi na podizanju fizičke pripreme, a nakon toga na uigravanju. Za uigravanje nam mislim neće trebati puno prostora jer je kostur momčadi ostao na okupu. Pripreme ćemo odarditi u Velikoj Gorici, a u planu nam je i odigravanje 10 do 12 utakmica – rekao nam je trener Gorice, Zvonimir Kovačević.

  Od prošlogodišnjih igrača prvom na prvom okupljanju su bili kapetan Nino Primorac, Ivan Papac, Ivan Gazić, Dominik Herendić, Antonio Kuga, Niko Grill i Petar Bičanić, dok će prvi tjedan priprema propustiti Ivan Majcunić koji je zbog reprezentativnih obaveza dobio malu poštedu.

  Iz omladinskog pogona seniorskoj momčadi su priključeni Nino Tomić i Stjepan Skočibušić, a od novih lica na treningu je bio Marko Petrović koji je i jedino pojačanje koje je pristupilo klubu tijekom ljeta.

  Marko Petrović

  Nakon juniorske završnice PH i juniorske Eurolige koju je igrao s Cibonom, Petrović (1991) je otišao na školovanje u Ameriku gdje je nastupao za sveučilište sveučilišta San Francisco. Po povratku u Hrvatsku potpisao je za Jolly, a nastupao je i za drugoligaše Kaptol i Rudeš u kojemu je prošle sezone imao prosječni učinak od 17,9 poena. Igrao je i za U20 reprezentaciju Hrvatske na Europskom prvenstvu 2011. godine.

  Što se tiče odlazaka klub su napustili Filip Tušek, Filip Bundović i Ivan Svoboda.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE