Srijeda, 29 lipnja, 2022
More

  Marko Vučetić: “Vođa navijačkih skupina drži kao taoce čitav Grad Zadar!”

  Marko Vučetić, predsjednik zadarskog Gradskog vijeća, gostovao je u N1 Studiju, a u jednoj od tema dotaknuo se i Košarkaškog kluba Zadar.

  On, kako kaže, traži od državnih institucija da se utvrdi radi li se u Košarkaškom klubu Zadar protuzakonito: – “Ja sam na Gradskom vijeću pozvao DORH i USKOK da uđu u KK Zadar, jer ako se negdje proizvode milijunski minusi, treba utvrditi radi li se o protuzakonitima radnjama. KK Zadar današnji nije onaj KK Zadar kao grada košarke i prema takvom klubu ne smijemo imati nikakve pozitivne emocije jer košarka u tom klubu nije na prvom mjestu nego netransparentno trošenje novca.”

  Vučetić se obrušio i na navijačke skupine, vjerojatno misleći na Udrugu navijača ‘Tornado’, za čijeg vođu tvrdi da kao taoca drži cijeli Grad Zadar: – “KK Zadar je klub koji proizvodi gubitke i ne smijemo biti taoci toga da jedan vođa navijačkih skupina drži kao taoce čitav grad Zadar da bi njegov pas mogao imati šniclu, a on kutiju Marlbora.”

  Kako će se čitava situacija odviti tek nam ostaje za vidjeti. Ovo je burno ljeto za naša tri najveća kluba, posebno za Zadar i Cibonu koji trpe sve jače udarce i optužbe o kriminalnim radnjama.

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave