Martin Jelić novi angažman pronašao u Cedeviti Junior

Martinu će ovo biti posve novi izazov s obzirom da se KK Cedevita Junior odlučila na dodatno nadmetanje u drugom razredu regionalne košarke.

KK Cedevita Junior najnovije pojačanje pronašla je u Martinu Jeliću. Među “Juniore” dolazi nakon što je prethodno nastupao u dresu KK DepoLink Škrljeva.

Iza sebe ima i više nego dobru sezonu, pa je tako na parketima HT Premijer lige prosječno bilježio 11.9 poena, 3.7 skokova te 1.7 asistenciju po susretu. Nastupao je sa ‘Zelenima’ u skupinama Alpe Adria Cupa, dok su u nacionalnom prvenstvu dogurali do devetog mjesta te se borili u Ligi za ostanak.

Martin nije krio oduševljenje svojim novim angažmanom te ima visoka očekivanja od sezone koja nam se bliži

“Želio sam napraviti novi iskorak u karijeri i zaista mislim da je Cedevita Junior pravi izbor za to jer imaju odlične uvjete koje svaki igrač želi imati. Bit će zanimljiva sezona, ove godine će se uz HT Premijer ligu igrati i ABA 2 liga, nadam se da će nam sezona biti uspješna i da ćemo ispuniti sve ciljeve koji su ispred nas. Jedva čekam surađivati s trenerom Mulaomerovićem koji već par godina radi dobar posao na Velesajmu i gdje mladi igrači napreduju što očekujem i za sebe na kraju sezone” rekao je Jelić.

Related Articles