Mavra: U Belgiji ću dobiti veliku minutažu

Array

Jedan od najboljih hrvatskih 18-godišnjih košarkaša Dominik Mavra sljedeće će sezone nastupati za momčad Pepinstera iz Belgije. O tome smo jučer izvijestili, a danas nam je to potvrdio i sam Dominik.

Prošle je sezone Dominik bio član KK Zagreb, ali nije se naigrao seniorske košarke te odlazi u Belgiju gdje se nada kako će dobiti više prilike za igru. Uz to, napominje i tko je najzaslužniji za njegov prelazak u Pepinster.

“Najveće zasluge za prelazak u belgijski klub Vervier Pepinster idu prvenstveno treneru Nenadu Trajkoviću. Presudne su bile i informacije o minutaži i tretmanu koji ću tu dobiti”, rekao nam je jutros Dominik.

Trener Trajković iza sebe ima bogatu trenersku karijeru u svim dobnim skupinama te možemo očekivati kako će Mavra pod njegovim vodstvom napredovati i ostvariti potencijal kojeg posjeduje.

“Smatran da je ovo dobra opcija za mene jer dolazim u solidnu ligu, jaču od naše A-1 lige i mislim da će mi godina dana rada i velika minutaža tu dosta pomoći. Uz to, odlični su uvjeti za rad i napredovanje, jako sam zadovoljan”, za kraj je dodao Dominik kojem samo možemo poželjeti sreću i da svojim marljivim radom izbori mjesto i minutažu u ovoj belgijskoj ekipi.

Related Articles