Messina: Isprašili su nas po guzici

Array

Strašnu su utakmicu odigrali košarkaši Caje Laboral, koje vodi hrvatski trener Žan Tabak, te su u trećem četvrtfinalnom ogledu Eurolige razbili moskovski CSKA 93-72.

Time su Španjolci smanjili na 2-1 zaostatak u četvrtfinalnoj seriji, a četvrta se utakmica igra već sutra (petak), opet u Vitoriji. Dobije li Caja Laboral i taj ogled, onda će odlučujuću petu utakmicu ove dvije momčadi igrati idućeg tjedna u Moskvi.

“Niti je realno ono što smo vidjeli u prve dvije utakmice u Moskvi, kada nismo imali šanse, niti je realna ova večerašnja utakmica. Istina je negdje u sredini” rekao je na startu Tabak o utakmici gdje je njegova momčad imala i 30 poena prednosti u odnosu na odlični CSKA.

“Nikakvo se čudo nije dogodilo u odnosu na prve dvije utakmice. Ista je to momčad, samo što smo ovaj put na teren izašli s drugačijim stavom, bilo je u nama energije. Odigrali smo sjajnu obranu u prvom dijelu, zabili su nam 14 i 10 poena u prvoj, odnosno, drugoj četvrtini. No, sljedeća četvrta utakmica će biti bitno različita. Uopće ne sumnjam da će se CSKA oporaviti od ovoga. Igrat će bolje, pogotovo u obrani i pogotovo u skoku” rekao je Tabak.

Na drugoj je strani sjajni strateg Ettore Messina skrušeno priznao:

“Što mogu reći nakon ovoga. Iskreno čestitam Caji Laboral na fantastičnoj utakmici. Bili su sjajni i tako su nam isprašili guzice da ne mogu nikakvu drugu riječ upotrijebiti.”

Related Articles