Meznarić napustio Dardu, došao Bogdanović

Array

Košarkaški Klub Vrijednosnice OS Darda i njihov dosadašnji kapetan, Dejan Meznarić potpisali su danas sporazumni raskid ugovora, kako nam javjalju iz kluba.

Čelnici kluba i Meznarić zajednički su dogovorili te na kraju donijeli odluku kako bi se kapetanu omogućilo kratkotrajno igranje u inozemstvu. Meznarić je dobio slobodu da sezonu završi izvan Hrvatske, a od sljedeće će sezone ponovo nositi dres Darde jer je potpisao ugovor na četiri godine, zaključno sa sezonom 2016/17. Meznarić će nastaviti karijeru u aktualnom slovačkom prvaku Prievidzi, koju vodi Brođanin Krunoslav Krajnović.

Darda je danas također potpisala ugovor s darovitim mladim igračem Dušanom Bogdanovićem. Bogdanović je 212 centimetara visok centar, a do sada je igrao za KK Vukovar, BC Real Madrid i KK Partizan Beograd. Bogdanović je potpisao ugovor do kraja ove sezone s mogućnošću produživanja ako klub bude zadovoljan njegovim uslugama.

Ovim potezom Darda je dala slobodu Meznariću da ode i vrati se bolji s inozemskim iskustvom, a zauzvrat su dobili solidnog centra koji bi mogao puno značiti za razvoj ostalih igrača. Bogdanović bi mogao zaigrati već u petak kada Darda dočekuje KK Alkar Sinj. Utakmica će se igrati u O.Š. Darda s početkom u 18:45.

Related Articles