Srijeda, 29 lipnja, 2022
More

  POPULARNE OBJAVE

  Miro Jurić uoči teškog gostovanja u Osijeku: “Lakše je trenirati kada se pobijedi”

  Nakon utakmice protiv Gorice, Šibeniku slijedi utakmica sa Osijekom koja je na rasporedu večeras od 20 sati uz TV prijenos na ArenaSport televiziji.

  Brokeri u Gradskom vrtu dočekuju mlade Šibenčane. Uoči gostujuće utakmice protiv Osijeka trener Šibenčana Miro Jurić iznio je svoja očekivanja.

  Možete li ponoviti dobru igru i pobjedu?
  “Nema razloga da ne odigramo dobru utakmicu. Spremili smo se, dobro trenirali. Imamo jedan problem s Paićem i još je uvijek upitno hoće li on zaigrati.”

  Osijek?
  “Gledali smo ih protiv Cedevite kada su odigrali jako dobru utakmicu, s druge strane protiv Škrljeva su odigrali nešto lošije. Osciliraju kao i sve ekipe koje su pri dnu. Otišao im je Pavlović, ali ja na to ne gledam kao da su nešto lošiji. Očekujem da će njihovi igrači koji su manje igrali preuzeti odgovornost.”

  Ovo je prilika da se Šibenik revanšira Osijeku za poraz u prvom dijelu sezone na Baldekinu?
  “Mi smo tu utakmicu imali u svojim rukama, ali smo im poklonili pobjedu. Ako im zatvorimo ofenzivni skok gdje su vrlo dobri i smanjimo broj izgubljenih lopti s kojima smo imali problema imati ćemo priliku pobijediti u Osijeku.”

  Pobjeda bi bila vjetar u leđa i iz razloga jer slijedi duga stanka?
  “Lakše je trenirati i spremiti igrače kada se pobijedi. U narednih mjesec dana uspjet ćemo se bolje uigrati jer za to nismo imali vremena pred početak sezone, kao ni sada kada su stigli novi igrači.”

  - Advertisement -
  spot_img