Mladi Cibosi na jakim turnirima u Mađarskoj

Array

Ovaj vikend će kadetska i mlađekadetska selekcija Cibone sudjelovati na jakim turnirima u Mađarskoj. Starija selekcija  će igrati u Szekesfehervaru dok će mlađi kadeti već tradicionalno nastupiti na turniru kojega organizira Vasas Academy.

Kadeti (1997. i mlađi) već danas u 16 sati igraju svoju prvu utakmicu na turniru u Szekesfehervaru, gradu u središnjoj Mađarskoj dok će mlađi kadeti (1999. i mlađi) prvi nastup u Budimpešti imati sutra. Prema informacijama za Cibose neće nastupiti Lovro Mazalin koji trenira s prvom momčadi Cibone, ali i bez njega Zagrepčani imaju odličnu ekipu.

Prvi protivnik je u16:15 sati Sombor iz Vojvodine, a u skupini će još igrati s reprezentacijom Mađarske, i španjolskim Alicanteom. U drugoj grupi su Real Madrid, Bayern München, poljska Zastal Zielona Góra te domaći sastav David Kornel Academy koji vodi bivši igrač NBA klubova Chicaga Bullsa, Cleveland Cavaliersa, Toronta Raptorsa i Detroit Pistonsa.

Cibosi sutra u 10 igraju protiv Alicantea, a prekosutra u 15:30 protiv reprezentacije Mađarske. U nedjelju su na rasporedu utakmice za mjesta.

Mlađi kadeti (igrači rođeni 1999. i mlađi) nastupaju u Budimpešti na U14 MKB-Euroleasing međunarodnom turniru u organizaciji Vasas Akademije.

Mladi Vukovi u petak igraju protiv domaćina, u subotu su im protivnici momčadi AJ Milano i Partizan iz Beograda, a turnir će zaključiti u nedjelju utakmicom protiv Crvene Zvezde.

Related Articles