Morović i Nurkić u Zadar, Mikulić na posudbu, čeka se Travis

Array

Prometno je ovih dana u Zadru. Kao što smo pred par dana pisali da se čeka samo potpis Vedrana Morovića na ugovor sa Zadrom do kraja sezone, upravo se to dogodilo jučer u poslijepodnevnim satima. Njegovim dolaskom klub je napustio Ivan Mikulić, koji ide na posudbu u Dubrovnik do kraja sezone.

“On je bio moja želja. Vidjeli smo da nam šteka određeni dio u organizaciji igre, međutim, nismo to mogli prije realizirati, jer do ovog kola nije imao pravo nastupa, s obzirom da je odigrao jednu utakmicu za Široki ove sezone. Našli smo zajednički jezik i sada je tu”, kazao je trener Zadra Ante Nazor za Zadarski list.

Nije tu kraj u rubrici dolazaka. Danas će ugovor sa Zadrom do kraja sezone potpisati i mladi centar Cedevite, Jusuf Nurkić koji dolazi na posudbu. Koliko će mladi Jusuf biti od pomoći ostaje za vidjeti u narednim utakmicama. Jedno je sigurno, definitivno će napredovati kod trenera Nazora, ali na kraju sezone, vraća se u Cedevitu.

Morović i Nurkić trebali bi imati pravo nastupa već u sljedećem susretu ABA lige u kojem Zadar dočekuje Krku iz Novog Mesta. Koliko je ova utakmica bitna, posebno za goste iz Slovenije, govori i podatak da su u Novom Mestu organizirali besplatni autobus za svoje navijače.

Da ne bude bez problema, pobrinuo se Romeo Travis, najbolji igrač Zadra u prvom dijelu sezone. Naime, on se još nije pojavio u Zadru nakon što su on i Chaisson Allen dobili nekoliko slobodnih dana za odlazak u SAD na blagdane. Koliko smo uspjeli doznati, Travis i Allen zajedno su bili na dočeku Nove godine u Londonu nakon čega je Allen došao u Zadar, a Travisa još uvijek nema. Prema nekim informacijama, Travis bi se na treningu trebao pojaviti danas.

Related Articles