Mršić otišao iz Cibone, Lutz privremeno preuzima klupu

Array

Čini se da su u modi trenerske ostavke u zagrebačkim košarkaškim kolektivima. I dok je ona Božidara Maljkovića bila potpuno neočekivana, predložena ostavka od strane Ciboninog trenera Veljka Mršića nakon šestog poraza u nizu i nije bila toliko iznenadan potez.

U upravi Cibone su vrlo brzo prihvatili Mršićevu ostavku, a tome je sigurno kumovao i popodnevni poraz od Crvene zvezde u dvorani Dražena Petrovića. Činjenica je da Cibona igra jako loše, a šesti uzastopni poraz Vukova bila je kap koja je prelila čašu. Mršić je očito shvatio da dobar dio krivice za Cibonine loše igre ide na njegovu dušu…

Podsjetimo, Cibona je spojila po tri poraza u Eurokupu i regionalnoj ligi, a Zvezda ih je danas pobjedila sa 71:63. Klupu će preuzeti Mršićev pomoćnik Danijel Lutz, čovjek koji je već duže vrijeme u trenerskom osoblju Cibosa. Zagrebačku momčad će sigurno Lutz voditi na gostovanju kod Choleta idućeg tjedna u Eurokupu, a ostaje neizvjesno kada će (i hoće li) ga netko zamijeniti.

Na odluku o ostavci našeg bivšeg reprezentativca svakako su utjecali i povici zagrebačke publike, koja je na kraju utakmice Mršiću jasno poručila da ode, očito nezadovoljna njegovim vođenjem Cibone.

Related Articles