Mustapić u Cedeviti: Radom ću se dokazati

Array

Cedevita nastavlja s trendom popunjavanja rostera mladim igračima. Još jedan iz te kategorije je i Jakov Mustapić koji se vraća u redove zagrebačke Cedevite nakon što je u A-1 ligi igrao za KK Zabok.

Mustapić je nosio dres Cedevite u sezoni 2011/2012. , ali kao mlad igrač nije se nametnuo treneru i nije ostvario značajnije nastupe. U Zaboku je bio na prosjecima od 6 poena, 2 skoka i jednoj asistenciji po utakmici.

S našim mladim reprezentativcem obavili smo kratak razgovor. Pitali smo ga što očekuje od slijedeće sezone i kakvom se statusu nada u klubu.

“Od sljedeće sezone nemam prevelikih očekivanja, cilj mi je naporno raditi i individualno napredovati te nadam se sudjelovati u osvajanju što vise klupskih trofeja. U klubu ću sigurno dobiti priliku i sigurno će me podržavati, a na meni je da svojim radom dokažem i pokažem da zaslužujem povjerenje” – rekao je Jakov, a o ekipi je dodao:

“Jasmin Repeša je sigurno najbolji hrvatski trener i čini mi se kao pravi izbor za Cedevitu u ovom trenutku, trener s ogromnim znanjem i iskustvom od kojeg ću sigurno mnogo naučiti. Nova ekipa Cedevite zasad izgleda super, jako potentna i fizički moćna ekipa. Igrači su super i mislim da će se stvoriti jedna pozitivna atmosfera te da nas čeka, ja se nadam, jedna uspješna sezona.”

Repeši se mogao svidjeti na svjetskom prvenstvu ispod devetnaest godina u Pragu. Iako Hrvatska nije ostvarila očekivani rezultat Mustapić je bio jedan od ponajboljih igrača. Uz standardno dobre role u obranu u napadu je bio na prosjeku od 9,2 koša po utakmici.

Related Articles