Na Baldekin stiže Gorica

Nakon što je tijekom tjedna poražena od Zadra, Šibenka će na Baldekinu dočekati Goricu i pokušati doći do prve pobjede u trećem ovosezonskom dvoboju protiv momčadi Josipa Sesara. Narančasti nade polažu na umor Goričana koji u Dalmaciju stižu nakon trećeg balona ABA 2 lige te će im ovo biti šesta utakmica u 10 dana.

“Josip Sesar to stvarno vodi na pravi način i bez obzira što su ovih šest, sedam dana u Sarajevu odigrali tri utakmice u ABA 2 ligi itekako su opasni i bit će nam stvarno teško. Znamo da nema Andabake, Gulin se tek vratio, možda neće biti ni malog Pleadina jer je osjetio bolove u koljenima, ali probat ćemo dati svoj maksimum, odigrati najbolje što možemo i eventulno iskoristiti njihov umor od te tri utakmice.” – rekao je u najavi dvoboja domaći trener Rahimić.

Ante Mašić bio je pun hvale za današnje domaćine.

_

“Šibenka je odlična ekipa s vrlo jakim rosterom i nekoliko izvanrednih pojedinaca. Dobro su vođeni, igraju dobru košarku i već su kod kuće dobivali  neke naše ABA1 ligaše što znači da nas čeka izuzetno zahtjevna utakmica. Nama je ovo već 6. utakmica u proteklih 10 dana jer igramo u ritmu svaki drugi dan. Međutim, izvući ćemo i zadnji atom snage i dat ćemo sve od sebe da pobijedimo”

Utakmica počinje u 18 sati, a prijenos je na HKS TV-u.