Srijeda, 1 prosinca, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Vladimir Jovanović:”Momci su stavili klub i pobjedu ispred svojih osobnih ambicija”

  Dugih 11 godina čekala je Cibona na pobjedu protiv Partizana u Beogradu, a ona se jučer dogodila nakon izvrsne igre Vukova, a ponajprije dvojca Roko Prkačin i Toni Nakić. Vladimir Jovanović naglasio je da je ova pobjeda još značajnija kada se znaju problemi s rosterom.

  - Advertisement -

  “Čestitam igračima na pobjedi. Nama je svaka utakmica do kraja prvenstva jako važna. Znali smo da Partizan ima problema s ozljedama i da su u skraćenoj rotaciji, ali smo i mi također imali puno problema. Mi smo danas bili u još skraćenijoj i vidjeli ste da su ovi momci stavili i Klub i pobjedu ispred svojih osobnih ambicija. Bili smo tim, pobijedili smo i utakmica je bila prava prvenstvena, produžeci, promjena vodstva. Bili smo pametniji na kraju, no ništa nam ne znači sve ovo ako ne nastavimo ovako igrati do kraja prvenstva. Čestitam Partizanu na borbi i želim im sreću u nastavku. Mi sutra igramo utakmicu s Osijekom i nije nam lako ni malo.”

  I doista, Cibona već danas u 17h, manje od 24 nakon početka susreta s Partizanom, gostuje kod Osijeka u HT Premijer ligi. U dvoboju će za Zagrepčane debitirati Jakov Mustapić i Lukša Buljević.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE