Na Gripama počeo četvrti upisni krug dionica

Array

Na splitskim Gripama jučer je započeo četvrti  upisni krug dionica. Proces je počeo 29. studenog i traje do 20. prosinca. Četvrti krug je krug za navijače kluba gdje svaki ljubitelj kluba može kupiti dionicu čija je cijena 250 kuna po jednoj dionici.

Žuti salon je od jučer otvoren te se dionice mogu kupiti svakim radnim danom od 9 do 14 sati. Gripe su prvog dana posjetili poznati ljubitelji kluba poput Roberta Pauletića, Joška Vlašića i ostalih, te su upisali dionice.  Hypo banka je u salonu napravila ured te je danas vlasnik trgovačkog lanca Tommy, Tomislav Mamić, upisao 1.000 dionica u ukupnoj vrijednosti od 250 tisuća kuna, što je veliki iznos posebno za današnju recesiju. Od “malih” dioničara dionice su još upisali i predsjednik Hajduka Marin Brbić, predstavnici klupskog partnera Dalmacijavina, legenda kluba Goran Sobin i mnogi drugi.

“Javljaju mi se ljudi iz cijelog svijeta. Počeli smo prodavati dionice u Grčku, Izrael. Proširila se lijepa priča, samo neka nastavi ovako”, kazao je sportski direktor KK Split, Nikola Vujčić.

Related Articles