Na Višnjiku održana najavna presica

Završnica Kupa Krešimira Ćosića, dvadeseta po redu, ove godine igra se u Zadru. Počinje 14. veljače, kada se igraju četvrtfinalne utakmice, dok je finale na rasporedu u subotu, 17. veljače.

Prema riječima organizatora, sve je spremno. Zahvalni su na ukazanom povjerenju te su uvjereni da će i igra na terenu i atmosfera na tribinama biti na razini.

„Drago nam je što se završnica igra u Zadru, a mnogi će i reći da je to mjesto gdje Kup i pripada. Želimo pokazati javnosti da nam je ukazano povjerenje s pravom. Očekujem korektnu navijačku i igračku atmosferu. Nadam se da će ova četiri dana baš biti festival hrvatske košarke“, kazao je direktor KK Zadar Željko Žilavec.

Žilavec je naglasio da će za vrijeme utakmica oko dvorane i na ulazu biti pojačano osiguranje, stoga moli sve koji budu dolazi na utakmice da vode računa o tome, kako se ne bi stvarale velike gužve. Zadovoljni su količinom prodanih karata do sada, što je samo znak velikog interesa ljudi u Zadru za košarku.

Da će atmosfera na tribinama biti na razini, nada se i predsjednik HKS-a Stojko Vranković.

„Zadar je zaslužio da se baš ove godine završnica tu odigra, s obzirom da je ipak dvadeseta godina da kup nosi ime jednog od najvećih naših košarkaša. Siguran sam da će Zadar to dobro organizirati i da će to biti jedan veliki festival košarke kakav smo i viđali ovdje do sada, budući da je Zadar istinski grad košarke. Sve ovo mogu potvrditi iz osobnog iskustva, jer sam tu igrao dugi niz godina i tu sam ustvari i počeo svoju košarkašku karijeru.“

Sanja Rogošić/Crošarka

Prva utakmica, između KK Cedevita i KK Zagreb na rasporedu je 14. veljače u 17 sati, a u 19:30 snage će odmjeriti GKK Šibenik i KK Zabok. Sva četiri ulaza u dvoranu bit će otvorena već od 16 sati.

Sanja Rogošić/Crošarka

Da ne bi zapeli u gužvama, svoje karte možete nabaviti na vrijeme i to redom u:

TISAK MEDIA SUPERNOVA

TISAK KIOSCI

EXCLUSIV CHANGE – MJENJAČNICE

PETROL BP

COMBO MUSIC SHOP

Osim ovih mjesta, karte možete osigurati i u ticketing sustavu Eventima, te na blagajni ŠRC Višnjik koja će biti otvorena od 10 sati ujutro.