Nagradna: Osvoji dvije ulaznice za Zadar Basketball Tournament

Array

Dragi čitatelji, Crosarka vas još jednom nagrađuje.

Ovaj put dijelimo 3×2 dnevne ulaznice za Zadar Basketball Tournament, košarkaški turnir šest momčadi koji se održava 18. do 21. rujna na parketu Dvorane Krešimira Ćosića. Želite li dobiti ulaznicu za turnir na kojem se natječu domaćin Zadar, Cedevita, Alba Berlin te turski košarkaški “divovi” Fenerbahce Ulker i Galatasaray Liv Hospital, kao i Darussafaka Dogus, dovoljno je odgovoriti na jedno uz košarku vezano pitanje koje glasi:

Kako se zove Zadranin, reprezentativni centar u dresu Fenerbahcea?

Svoje odgovore salijte na crosarka@gmail.com do 10 sati, 16. rujna, a uz to navedite svoje ime i prezime te broj telefona. Osim toga, naznačite za koji dan održavanja turnira želite ulaznicu. Sretni dobitnici moći ce svoje nagrade pokupiti na blagajni dvorane, na dan odigravanja utakmice, uz predočenje osobne iskaznice.

Raspored utakmica Zadar Basketball Tournamenta:

Četvrtak, 18. rujna
18:00 – Alba Berlin – KK Cedevita
20:30 – Zadar – Fenerbahce Ulker

Petak, 19. rujna
17:00 – Galatasaray Liv Hospital – Alba Berlin
19:30 – Darussafaka Dogus – KK Zadar

Suboza, 20. rujna
18:00 – KK Cedevita – Galatasaray Liv Hospital
20:30 – Fenerbahce Ulker – Darussafaka Dogus

Nedjelja, 21. rujna
15:30 – za 5. mjesto
18:00 – za 3. mjesto
20:30 – Finale

Ulaznice za turnir se mogu nabaviti svakodnevno u agencijama Aquarius i Terra Travel, a od srijede 17. rujna i na blagajni Športskog centra Višnjik.

Cijena ulaznice za tribine iznosi 40 kuna (dnevna), odnosno 130 kuna (paket ulaznica za četiri dana i svih devet utakmica). Cijena dnevne ulaznice za obiteljski VIP je 50 kuna, a paket ulaznica za istu 160 kuna.

Related Articles