Petak, 23 srpnja, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Cibona demantira medijske natpise

  Cibona je danas izdala priopćenje u kojem je demantirala natpise jednog pisanog medija koji spornim smatra posuđivanje novca klubu od strane njegovog prvog operativca Aleksandra Petrovića zahvaljujući kojem je Ciboni nedavno skinuta blokada FIBA-e.

  - Advertisement -

  Nadalje, na kraju demantija je objavljeno kako se sutra ekipi konačno priključuje Jerel Blassingame, uz Darija Šarića najzaslužniji igrač za prošlogodišnje osvajanje titule ABA lige.

  Priopćenje prenosimo u cijelosti:

  Vezano za objavljeni članak u jučerašnjem izdanju Jutarnjeg lista, Košarkaški klub Cibona ovim se putem želi ograditi od iznesenih neistina. Ističemo da Cibona i gospodin Aleksandar Petrović nisu sklopili nikakav ugovor o zajmu, a iznosi, dinamika i povrat uplaćenih sredstava, primljenih od Draženovih i Acinih roditelja, jasno su definirani sklopljenim sporazumom, koji je Ciboni omogućio opstanak i nikako joj ne ide na štetu. Ovim putem konačno želimo zatvoriti navedeno poglavlje i nastaviti već započetu pozitivnu priču u kojoj Aco Petrović ima vrlo značajnu ulogu.

  Košarkaški klub Cibona okrenuo se budućnosti te kroz kampanju pod nazivom „I ja sam pomogao!“, a koja je u završnoj fazi pripreme, nastoji sve ljubitelje košarke ponovo animirati i vratiti na tribine Draženova doma. Nakon uspješnog dosadašnjeg pripremnog perioda sutrašnjim priključenjem Jerela Blassingame, momčad u kompletnom sastavu nastavlja s intenzivnim treninzima i pripremama za početak sezone koja je pred nama i u koju svi krećemo s novim optimizmom.

  S poštovanjem,

  Košarkaški klub Cibona

  Cibona u sezonu kreće oslabljena u odnosu na prošlu, ali konačno s čistim računima, gdje se klub napokon može okrenuti prema budućnosti, a ne treba brinuti oko vlastitog opstanka.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE