Najava iz zadarskog kuta: Majstorica za finale

U nedjelju od 18 sati na rasporedu je treća polufinalna utakmica između Zadra i Gorice. Radi se o odlučujućoj utakmici o putniku u finalnu seriju nacionalnog košarkaškog prvenstva, a odluka o protivniku splitskih Žutih past će sutra na Višnjiku.

Utakmicu su najavili iz tabora Zadra, a mišljenja su poprilično slična, kako kod igrača, tako i kod trenera Mršića:

“Sami smo se doveli u ovu situaciju. Iskreno Gorica je odigrala dobru utakmicu, pogodili su dosta teških šuteva. Jednostavno moramo dobiti ovu utakmicu i moramo gledati prema finalu, nema druge opcije,” istaknuo je Kapetan Dominik Mavra.

“Čeka nas jedna teška utakmica, svaka majstorica je izazovna. Pobjednik ide u finale, ulog je velik. Gorica je pokazala da može igrati dobru košarku, nezgodni su s ovom petorkom koja im pet vanjskih igrača. Očekujem da ćemo biti bolji nego što smo bili u prošloj utakmici. Naš veliki cilj je plasman u finale, sve ćemo napraviti da to ostvarimo. Mi sigurno imamo kvalitete za to, ali neće se to samo po sebi dogoditi, moramo odigrati jednu dobru koncentriranu utakmicu na obje strane terena i graditi pobjedu posjed po posjed. Tako ćemo doći tamo gdje želimo a to je finale,” najavio je Veljko Mršić.

Related Articles