Najbolje online kladionice

Ako živite u Hrvatskoj i omiljena vam je zabava online klađenje, onda ste na pravome mjestu. Donosimo vam samo najbolje online kladionice, ali i važne informacije koje se tiču online klađenja u Hrvatskoj poput zakonske regulative.

Osvrnut ćemo se i na najčešće korištene metode uplate i isplate te ćemo vam dati odgovore na najčešće postavljena pitanja.

Je li online klađenje legalno u Hrvatskoj?

Online klađenje je potpuno legalno u Hrvatskoj te je regulirano Zakonom o igrama na sreću. Sukladno tome, svi koji obitavaju na području Hrvatske imaju pravo pristupiti bilo kojoj online kladionici koja djeluje u državi i uživati u omiljenim kartaškim igrama poput blackajcka ili pokera.

Ipak, valja spomenuti činjenicu da je prije rad brojnih inozemnih kladionica u Hrvatskoj bio zabranjen, zato što iste nisu morale plaćati porez budući da nije bilo potrebe za registriranjem u državi. Sve to dovelo je do veće potražnje za stranim online kladionicama zbog čega su one domaće, osobito državne, brojale sve manji broj korisnika. Isto tako, dobitci ostvareni u inozemnim online kladionicama nisu bili oporezivani. Bila je to kap koja je prelila čašu; od onda je porezna uprava u Hrvatskoj zabranila njihov rad pod uvjetom da se najprije moraju registrirati kako bi mogle plaćati porez kao i sve druge domaće kladionice.

Kako znati da preporučene kladionice djeluju u skladu sa zakonom?

Za početak, nikad ne bismo uzimali novac od bilo koje kladionice u zamjenu za to da je uvrstimo na naše popise. Ona se mora zasluženo naći ovdje. Prilikom odabira pouzdanih kladionica naš tim iskusnih stručnjaka ispituje sigurnost njihova korištenja na mreži. Osim toga, u obzir uzimamo i kvalitetu korisničke podrške, bonuse, reputacije, metode uplate/isplate i tako dalje.

Najčešće korištene metode uplate i isplate

Da biste se mogli kladiti online, morate nekako prebaciti novac na vaš igraći račun. To možete učiniti korištenjem jedne od ponuđenih metoda uplate:

  • putem kreditne/debitne kartice (Visa, Mastercard),
  • putem Paypala,
  • putem PaySafeCard.

Bitno je spomenuti da ne prihvaćaju sve online kladionice iste metode uplate/isplate, stoga, prije nego što se registrirate, provjerite koje vam metode stoje na raspolaganju te odgovaraju li vam. Ovisno o odabranoj metodi varira vrijeme transakcije kao i provizija odnosno naknada. To zaista nisu stvari koje biste mogli tek tako zanemariti.

Najčešće postavljena pitanja

Jesu li ovo jedine online kladionice koje prihvaćaju igrače iz Hrvatske?

Ne, naravno. Postoji jako puno online kladionica, što domaćih, što inozemnih, koje s registrirane u Hrvatskoj i kojima igrači iz Hrvatske mogu pristupiti bez problema.

Što ako nisam žitelj Hrvatske?

Ako ne živite u Hrvatskoj, potražite poveznicu koja će vas odvesti na jednu drugu stranicu na kojoj ćete pronaći mnoge druge kladionice koje će odgovarati vašim potrebama.

Mogu li se već danas kladiti online?

Naravno, možete se početi kladiti online u samo nekoliko minuta. Sve što trebate je odabrati online kladionicu, registrirati se i postaviti polog.

 

Related Articles