Petak, 30 srpnja, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Najev potpisao za Jolly JBS

  Kao i na kraju prošle godine, na Gripama se opet priprema egzodus igrača i osoblja. Filip Najev je prvi od njih napustio tonući brod te potpisao za šibenski Jolly JBS. Danas je stigla službena potvrda iz kluba, a u igri za Najeva je navodno bio i gradski rival GKK Šibenik. No, odlučio se izgleda na stabilniji klub (u financijskom smislu).

  - Advertisement -

  206 centimetara visoki centar odigrao je vrlo dobru sezonu u Splitu, gdje je bio jedan od nositelja igre, te se odlučio okušati u ambicioznijoj sredini. Najev je naročito zadovoljan jer će ga ponovo trenirati Mladen Erjavec, a iz Jollyja pak poručuju kako je postignut posao u skladu s novom klupskom politikom čiji je primarni cilj dovođenje potentnih mladih igrača. Međutim, sportski direktor, Davor Vidačak, je pak poručio da bi Najev uskoro mogao dobiti konkurenciju jer se očekuje još jedno pojačanje na centarskoj poziciji.

  Najev je zaključio da se “u moru” ponuda odlučio za Jolly zbog trenera, a i zbog financijske stabilnosti kluba, koja je u skladu s njegovim ambicijama. Najev je produkt splitske škole iz koje se izgleda sprema još odlazaka. Osim njega, vrlo vjerojatno će klub napustiti i mladi Josip Matić, a u kategoriji odlasci mogli bi vidjeti trenera Nazora te mnoge talentirane mladiće iz omladinskog pogona nekoć slavnog kluba.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE