Nastavak akcije na hrvatskim parketima

Array

Nakon kratke blagdanske pauze, naše premijerligaše i prvoligaše (uključujući i Sonik Puntamiku) ovog vikenda očekuju prve utakmice u 2018. godini, naravno ako se pri tome ne misli na klubove koji nastupaju u regionalnoj ligi. Večeras su na rasporedu tri utakmice Kupa Krešimira Ćosića. Odlična uvertira, ujedno i zagrijavanje, za nastavak sezone.

Agrodalm – Zadar

Sve je jasno, Zadar je apsolutni favorit u ovoj utakmici. Zagrepčanima je ovo jedno pravo iskušenje, a zasigurno i veliko iskustvo. Pobjeda Zadra s manje od 15 poena razlike bila bi iznenađenje.

VROS – Šibenik

Definitivno utakmica večeri. Za Brokere će debitirati finski reprezentativac čudnog imena pa ostaje za vidjeti hoće li opravdati očekivanja i pomoći Osječanima da uzvrate za poraz u prvom dijelu prvenstva. Šibenčanima je ovo pravi ispit zrelosti. Nakon odličnog prvog dijela, pitanje je mogu li izabranici Vladimira Anzulovića nastaviti u istom ritmu.

Alkar – Zabok

Sinjani su se također pojačali. Filip Krajina stigao je iz Osijeka. Alkarima nedostaje pravo centarsko rješenje pa se nameće pitanje je li Krajina Taj? Svakako vrijedi spomenuti kako je utakmica humanitarnog karaktera. S obzirom kako su igrali i pobjeđivali na gostovanjima ove sezone, Zabok nosi ulogu blagog favorita u ovoj utakmici.

Related Articles