Neven Nikolić novi trener Gorice, Radović ostaje predsjednik

Neven Nikolić, košarkaški stručnjak koji je deset godina proveo u Zrinjevcu, od kojih pet u juniorskom pogonu, a ostatak kao trener prve momčadi, novi je trener Gorice.

KK Gorica je nakon ispadanja iz HT Premijer lige započeo s prvim koracima prema stabilizaciji i oporavku kluba. Izabrani su novi-stari predsjednik, tajnik, sportski direktor, dok je kao trener predstavljen Neven Nikolić.

Duško Radović ostaje na čelu kluba

Duško Radović ponovno je izabran za predsjednika Gorice te je u prvom obraćanju odmah predstavio prioritete kluba:

Važno nam je osigurati što bolje funkcioniranje kluba, unaprijediti rad s mladima i posložiti se na svim razinama.

Novi tajnik kluba je dobro poznato ime svim ljubiteljima košarke. Miron Češkić, bivši igrač i trener (Hermes Analitica, Zrinjevac) upućen je u sve segmente funkcioniranja košarkaškog kolektiva te je svjestan stanja u hrvatskoj košarci.

Ulogu sportskog direktora preuzima dr.sc. Tonći Mašina, stručnjak s dugogodišnjim iskustvom rada u hrvatskoj košarci (Zadar, Split, Zagreb, Dubrava).

Neven Nikolić trener prve momčadi

Novi trener prve momčad je Neven Nikolić, košarkaški stručnjak koji je deset godina proveo u Zrinjevcu, od kojih pet u juniorskom pogonu, a ostatak kao trener prve momčadi. Jednu sezonu radio je u juniorskom pogonu Cibone, a u seniorskoj košarci osim Zrinjevca vodio je Goricu, Student (Mostar), Zrinjski (Mostar) i Promo (Donji Vakuf).

Related Articles