Ponedjeljak, 2 kolovoza, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Neven Spahija: Bio sam naivan

  Neven Spahija se u intervjuu Sportandu osvrnuo na svoj odlazak iz Cibone. Kako kaže, otišao je jer je na vrijeme shvatio da uprava Cibone neće ispuniti obećanja:

  - Advertisement -

  Situacija u Ciboni bila je vrlo složena. Oni sada igraju jako dobro i dobivaju utakmice. No, program i budžet bili su daleko od onog što su u Ciboni obećali. Bio sam jako naivan i vjerovao sam da stvari mogu biti drukčije, no vrlo brzo sam shvatio da to neće biti tako i zato sam otišao.

  Andrija Žižić prvi je napustio klub, a zatim su to učinili i Matt Janning i D.J. Strawberry. Cibona nije održala niti jedno obećanje, koje je dala – dodao je bivši trener Cibone.

  Spahija će uskoro otputovati u San Antonio, kako bi posjetio trenerski tim Spursa s kojima je u dobrim odnosima. Čak je imao priliku i voditi momčad protiv Grega Popovicha 2006. godine, kada je s Maccabijem u predsezonskoj utakmici poražen 97:84.

  Idem u San Antonio, kako bih pogledao nekoliko treninga i utakmica. Uvijek je dobro komunicirati s NBA trenerima i tako stjecati još više iskustva. Vezan sam za Spurse još od 1999. godine i, kad god sam ondje, uvijek naučim nešto novo.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE