#234

Nikola Došen: “U kojem god sastavu nastupili, Cibona je favorit”

Nakon gostujućih poraza košarkaši Kaštela žele se u što boljem svjetlu predstaviti domaćoj publici. Prva domaća utakmica i odmah najteži protivnik, Cibona. Zagrepčani su veliki favorit, no Kaštelani neće izići na parket s bijelom zastavicom. Nedjeljni okršaj najavili su trener Luka Žitko i razigravač Nikola Došen.

Trener ‘Ribole Kaštela’ Luka Žitko: ”Nakon što smo prije nekoliko dana igrali sa prvakom Hrvatske ‘Cedevitom’, dolazi nam ništa lošija momčad ‘Cibone’. Kao i u zadnjem susretu, očekujem da će momčad pružiti dobru utakmicu i pokazati napredak u igri, kako u obrani tako i u napadu. Izuzetno respektiramo goste, ali igramo prvu utakmicu u novoj sezoni pred svojom publikom i želimo pružiti što bolji otpor. Ovim putem pozivam sve ljubitelje košarke da dođu u nedjelju na ‘Sokolanu’ i pruže podršku našoj momčadi”

Igrač ‘Ribole Kaštela’ Nikola Došen: ”Nema se tu puno toga za reći. Igramo protiv najbolje ili jedne od najboljih momčadi u ligi, i u kojem god oni sastavu nastupili, apsolutni su favoriti. Međutim, igramo kući i želimo ostaviti utisak da na našem terenu nitko neće lako do bodova. Bilo bi nam puno lakše kada bi imali pomoć sa tribina, a s obzirom da je ovo povijesno, prvo gostovanje ‘Cibone’ na ‘Sokolani, ne sumnjam da će biti prava košarkaška atmosfera”.