Nocioni:”Real će svakako morati razmotriti NBA ponude za Campazza”

O interesu NBA klubova za usluge Facunda Campazza pisali smo već u više navrata, problem predstavlja odštetna klauzula od čak 6 milijuna eura, od koje bi sam igrač morao podmiriti više od 5 milijuna. Njegov sunarodnjak i bivši Realovac te suigrač u reprezentativnom dresu, Andreas Nocioni, smatra kako Kraljevi ovog ljeta jednostavno moraju poslušati ponude koje će pristići iz SAD-a.

„Real će svakako morati poslušati NBA ponude ovog ljeta. Moraju biti svjesni da je odlazak u NBA stvar koju će Facundo svakako pokušati ostvariti jednom. Odluka kakvu je donio LLull nije nimalo laka, nemaju svi taj mentalitet da se odluče ostati u Europi. Campazzo je od malena vidio NBA ligu kao opciju, neće na njoj inzistirati, ali će ga date okolnosti jednostavno natjerati da o tome itekako dobro razmisli.“ – rekao je Nocioni.

Koronavirus donio je i velike financijske probleme klubovima, a Nocioni smatra kako se ovakva odšteta svakako mora razmotriti.

„Ljeto će biti teško kako za europske, tako i za NBA momčadi. Igrački bi Real puno izgubio u slučaju Campazzovog odlaska, ali značajna odšteta im može omogućiti daljnji napredak.“ – bio je jasan Argentinac.

Related Articles