Nove promjene u Cedeviti?

Jedini hrvatski predstavnik u Europi, zagrebačka Cedevita, večeras ima priliku osigurati drugu fazu Eurokupa. Protivnik je po mjeri, poljska Arka Gdynia. Trener Narančastih, Slaven Rimac, najavio je da njegova momčad spremna dočekuje Poljake pa bi u slučaju pete pobjede osigurali plasman u drugi krug. Rimac je prilikom najavne presice spomenuo i “neke svoje želje”, a uskoro slijedi kraća reprezentativna pauza gdje će “svatko svojoj kući na par dana”.

To bi moglo značiti da bi pojedinci mogli ostati kod kuće i da bi klub mogao dovesti još pokoje pojačanje u nadolazećim tjednima. Navodno je klub u potrazi za novim igračem, ali o konkretnim imenima za sada nije bilo riječi. Svakako vrijedi istaknuti kako Cedevita pod Rimčevim vodstvom izgleda respektabilno i može se reći puno bolje nego na početku sezone. To se posebice vidi na europskim utakmicama, a pobjede su počele stizati i na parketima Jadranske lige.

Šteta bi bila da klub ne ispuni Rimcu pokoju želju.

Kad se već moglo Alonsu, moglo bi i Slavenu Rimcu koji, za razliku od Cedevitinog vodstva, poznaje osjećaj osvajanja ABA lige….