Novi Bradin signature model!

Array
Uzbuđeni smo što vam možemo javiti da nove cipele Jamesa Hardena adidas Harden Vol. 4 stižu u Grosbasket sljedeći tjedan, točnije 19. listopada.
Cipela je dizajnirana tako da odvede beka Rocketsa korak dalje (ako znate što mislimo :D).
adidas Harden Vol. 4
Boosta više nema, ali svidjet će vam se i njegova zamjena. Nova tehnologija zove se Lightstrike i čini ovu Harden tenisicu najlakšom od svih.
Cipela također drži igrača blizu parketa i omogućuje mu da brzo mijenja smjerove i brzinu uz pomoć novog uzorka na potplati.
adidas Harden Vol. 4
Dizajneri su također razmišljali o stabilnosti. Dodali su elastičnu traku koja hvata stopalo i poboljšava gornji dio koji zaključava vaše stopalo. Za više informacija o modelu pročitajte naš najnoviji blog ili pogledajte naš video!
Harden Vol. 4 Review
Svi colorwayi koji dolaze imaju odvažne kombinacije svijetlih boja, omogućujući Jamesu da se izrazi. Ovog mjeseca dva će biti dostupna u Grosbasketu. Prvi se zove “Barbershop” i podsjeća ga na vremena kad je odlazio kod frizera i na sve “male razgovore” koje je tamo imao. Drugi je “Glow Green” s crnom i zelenom bojom u prekrivnom uzorku.
19. listopada stiže uskoro i predviđa se da će Brada dobiti sasvim nove obožavatelje nakon što isprobaju ovaj novi model.
adidas Harden Vol. 4
adidas Harden Vol. 4 “Barbershop”
adidas Harden Vol. 4
adidas Harden Vol. 4 “Green Glow”

Related Articles