Petak, 23 srpnja, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Novi skandal u ABA ligi:”Sve donesene odluke smatrat ćemo neobvezujućima!”

  Za petak 2. travnja u Zagrebu sazvana je Skupština ABA lige, a na taj poziv se putem službene stranice kluba osvrnula Crvena Zvezda, koja navodi kako će sve odluke donesene na istoj shvatiti neobvezujuće jer će Skupštinu voditi predsjednik košarkaškog kluba Budućnost Voli Dragan Bokan.

  - Advertisement -

  “Ovo sazivanje takozvane Skupštine od strane neovlaštenog lica koje se lažno predstavlja i uzrupira funkciju predsjednika lige, a koje je u suprotnosti s odredbama Društvenog ugovora, vidimo kao još jedan korak ka rušenju ABA lige koja se već zbog niza ovakvih nelegalnih poteza nalazi u vrlo teškoj situaciji.” – navodi beogradski klub u priopćenju.

  Iz Zvezde dodaju kako prema Statutu Skupštinu saziva predsjednik ABA lige te da uz to liga ima i dva potpredsjednika, a nijednu od tih funkcija ne obnaša Dragan Bokan.

  “Zbog svega toga, održavanje ovog sastanka smatramo izuzetno štetnim za sve klubove koji su sudionici i vlasnici ABA lige te ono može donijeti nesagledive posljedice po natjecanje. Sve odluke donijete na sastanku u Zagrebu smatrat ćemo nelegalnim i neobavezujućim, a kao odgovoran klub Zvezda će nastaviti s borbom za postojanje i razvoj ABA lige isključivo kroz nadležne institucije i legalne tokove, a ne kroz sazivanje nelegalnih sastanaka, priopćenja raznih nepostojećih sudačkih udruženja i iznošenje raznih dezinformacija samo s ciljem da se sportska i košarkaška javnost u regiji dovede u još veću zabludu.“ – dio je stava vodstva beogradskog euroligaška iz poslanog priopćenja.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE