Novo pojačanje za Kragujevčane

Array

Srpski regionalni ligaš Radnički iz Kragujevca nastavlja pojačavati svoju momčad. Nakon što su ranije ovog ljeta potpisali suradnju s Terricom Whiteom, Markom Worthingtonom, Milošem Borisovim, Bojanom Krstovićem i Stefanom Jovićem, te produžili suradnju sa Stevenom Markovićem, u svoje redove su doveli i perspektivnog krilnog centra Matthewa Bryan-Amaninga.

Bryan-Amaning (205, 24) diplomirao je na University of Washington, a prošla mu je sezona bila prva profesionalna. Odradio ju je u turskom Hacettepe Universityju, prosječno je bilježio 12,4 poena i 4,9 skokova, a bio je najbolji kradljivac (2,0 osvojene lopte) i bloker (1,3 blokade) u Turskoj TBL ligi. Prošlo ljeto nastupao je za reprezentaciju Velike Britanije u kvalifikacijama za Eurobasket.

Trener Kragujevačkih Lavova Miroslav Muta Nikolić prošlog je ponedjeljka poveo svoje igrače u pripreme za novu sezonu, a od igrača iz prošle sezone u klubu su, osim već spomenutog Markovića, ostali i Stefan Birčević, Bogdan Milosavljević, Stefan Sinovec i Strahinja Stojačić.

Related Articles