Očekuje nas super jaka Euroliga

Array

Sve novosti koje pristižu, a vezane su uz Euroligu, govore kako bi ovo natjecanje u idućoj sezoni moglo biti jače, ali i atraktivnije nego ikada prije. Razloga je više, a onako ‘na prvu’ padaju nam napamet sljedeći razlozi zašto će i stvarno biti tako:

-‘Barcelona’ slaže izuzetno jak sastav, o čemu više možete pročitati nešto niže, ali to je samo jedan od brojnih klubova koji pripremaju ugodna iznenađenja svojim navijačima. Katalonci, izgleda, među prvima ‘otkrivaju karte’, ne skrivajući ambicije.

U Euroligu se vraća Ettore Messina: https://www.youtube.com/watch?v=nTuO0P0rxVI, jedan od najvećih europskih trenera i novi/stari veliki konkurent Obradoviću, Lasu, Perasoviću, Itoudisu, Pešiću, Jasikevičijusu… i ostalim trenerskim zvijezdama, čime će ‘Milano’ dodatno ugroziti sudionike ovogodišnjeg doigravanja.

Umjesto ‘dosadne’ ‘Darussafake’, u natjecanje ulazi ‘Valencija’, još jedan moćan i respektabilan španjolski klub: https://www.youtube.com/watch?v=BAVC27FuRtw

Pravo osvježenje za ligu biti će ulazak ‘ASVELA’ s kojim na naslovnice stiže i Tony Parker, vlasnik francuskog kluba koji se upravo umirovio kao igrač i želi se puno više posvetiti novom euroligašu: https://www.youtube.com/watch?v=dComiZiZlOQ. Podsjetimo, za ‘ASVEL’ igra i Miro Bilan.

Ligu će osvježiti i berlinska ‘ALBA’, klub koji je također u stanju napraviti spektakl od svake utakmice: https://www.youtube.com/watch?v=GakRnILen7k, a iz Berlina najavljuju i konkurentnu momčad.

Umjesto ‘Budućnosti’, u natjecanje se vraća ‘Crvena zvezda’ sa već potpisanim ugovorom sa beogradskom ‘Arenom’, što garantira najmanje 17 ‘ludih’ predstava pred 20.000 ljudi.

Proširenjem lige na 18 klubova, raspored će donijeti devet umjesto dosadašnjih pet tjedana u kojima se igralo dvostruko kolo. Sa četiri vezana dana u tjednu, čak devet puta u sezoni, interes za Euroligu će svakako znatno porasti..

 

Related Articles