Od danas košarkaški masters turnir veterana u Zadru

Array

Po drugi puta, u organizaciji Košarkaškog kluba veterana Pet bunara iz Zadra, održat će se OTP Košarkaški masters turnir koji će okupiti tridesetak odličnih veteranskih momčadi iz regije.

Utakmice se od petka do nedjelje igraju u SD Krešimira Ćosića, a generalni sponzor ovogodišnjeg turnira je OTP banka.

“Turnir je pozivnog karaktera i cilj nam je bio okupiti najbolje veteranske ekipe iz regije što smo u velikoj dijelu i uspjeli te će tako nastupiti momčadi iz šest država: Hrvatske, Slovenije, Italije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore. U kategoriji 35+ nastupit će osam muških sastava, u kategoriji 45+ dvanaest sastava te sedam ženskih ekipa u kategoriji 35+. Žao mi je što su veterani Atlantic Grupe zbog ozljeda morali otkazati svoj dolazak kao i veterani KK Zadar koji se nisu uspjeli sakupiti” – rekao je Tonći Jerak, predsjednik KK Pet bunara.

Danas i sutra se igraju utakmice po skupinama i razigravanje, a u nedjelju su na rasporedu utakmice za poredak. Statistiku finalnih utakmica moći ćete pratiti uživo. Finale u kategoriji žena je u 11 sati, u kategoriji 45+ kod muškaraca u 12.15 sati, dok je u kategoriji 35+ kod muškaraca finale u 13.15 sati. Sve informacije i raspored utakmica mogu se pogledati na internetskoj stranici turnira www.zadarmasters.com.

Spomenimo da su osvajači prvog Mastersa prošle godine bili košarkaši Pet bunara koji su u finalu turnira pobijedili Atlantic grupu s rezultatom 49:38.

OTP Masters

Related Articles