Odigran treći “Crošarkaški kviz”, uvjerljivo slavila ekipa Putanki

Array

Košarkaške ikone u suradnji s Crošarkom odradili su i treći “Crošarkaški kviz”. Ovaj put bili igralo se u četiri grada. Pobjednik košarkaški najluđeg grada – Zadra, a ujedno i ukupni pobjednik je ekipa Putanki, koja je skupila 44,5 od ukupnih 50 bodova. Mjesto na pobjedničkom postolju u Zadru pronašle su ekipe Gamba Osaka te Franco Baresi.

Po ukupnom poretku, odmah iza Putanki stižu tri zagrebačke ekipe. Tamo je bila prava ludnica, dosad najzanimljivija verzija kviza. Srebreni mladići iz prošlog kviza, ekipa JDK, vodila je kroz prva dva kruga, a onda su potpuno pali u trećem. Dvostruke bodove u posljednjem krugu odlično je iskoristila ekipa Večernji trening. Oni su se kroz prva dva kruga vukli po zlatnoj sredini, a onda s 19/20 bodova u zadnjem krugu stigli do zaslužene titule.

Iza njih, samo bod kratki ostali su splitski momci iz Dalwina, dok su Spodobe, iako ovaj put pojačane, ponovile broncu i nažalost ostali bez nagrade. Ovaj put ih nije mazilo ni kolo sreće, pa su kući otišli i bez sličica. Bilo je tu još odličnih ekipa, poput 4×100 mješovito, koji ovaj put nisu došli do zlata, ili Šibenke kojoj bi medalja vjerojatno bila uzeta da su stigli do nje.

Šibenik je prvi put dočekao Košarkaške Ikone, a pobjedu je odnijela ekipa vrlo zanimljivog imena – Sejo Bukva. Drugo mjesto podijelile su ekipe Češka u koracima te Zec 1/9. Treba spomenuti ekipe ikonskih imena poput Gheorhe Muresan ili Košarkaški Sladokurci.

A kad smo već kod Košarkaških Sladokuraca, u Sinju je kviz osvojila ekipa Slavko Cvitković. Iako je bilo samo pet ekipa, organizator je zadovoljan i siguran kako će se u sljedećoj verziji prijaviti još ekipa.

Hvala svim igračima, hvala KK Cedevita na ulaznicama i kafićima koji su nas ugostili, a čestitamo svima na vrlo dobrim rezultatima. Novi kviz bit će u veljači, ali točan termin još nije poznat. Pitanja i odgovore možete pronaći na ovom linku.

Related Articles