Srijeda, 29 lipnja, 2022
More

  Okupili se Zmajčeki – Golemcu na prvi trening stiglo 12 igrača

  U utorak su s pripremama za novu sezonu u Areni Stožice započeli i košarkaši Cedevita Olimpije, predvođeni hrvatskim stručnjakom, Juricom Golemcom.

  Od starosjedioca, na prozivci su se pojavili Jaka Blažič, Edo Murić, Ivan Marinković, Mikael Hopkins te Rok Radović, dok su od novopridošlih pojačanja prvom treningu prisustvovali Alen HodžićKendrick Perry, Žiga Dimec, Roko Leni Ukić i Dan Duščak. U uvodnom dijelu priprema na treninzima će biti Egor SytnikovAlen Malovčič. U dogovoru s klubom, Mangok Mathiang i Rion Brown priključit će se momčadi s par dana odmaka.

  Prije treninga svi igrači i članovi stručnog stožera testirani su na COVID-19, a njihovi rezultati pokazali su se negativnima. Teo Čizmić ostaje Golemčev pomoćnik i u novoj sezoni, a pojačanje struci je Jan Šentjurc koji je s Golemcem surađivao u Koper Primorskoj. Dragiša Drobnjak više nije član stručnog stožera Zmajčeka.

  Početak sezone bit će 17. rujna kada će se Cedevita Olimpija u Superkupu susreti s Primorskom.

  “Sretni smo što smo se okupili i počeli s pripremama za novu sezonu, većina igrača već je u Ljubljani. Svi su gladni treninga i jedva čekaju da sve počne. Moramo se zatvoriti u dvoranu i naporno raditi kako bismo ostvarili sve naše ciljeve.” – rekao je u pozdravnoj riječi Jurica Golemac.

   

   

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave