Okupio se Šibenik, Nakić na pragu ostanka

Prvim treningom danas je počeo prvi dio priprema u kojem sudjeluju mlađi igrači, dok ostatak ekipe kreće u ponedjeljak.
Uz trenera Mira Jurića i njegove pomoćnike Rahimića i Maleša, provom treningu nazočili su Šarić, Nakić, Živković, Vrančić i Antić. Zbog laganih ozljeda nedostaju Paić i Vlaić, zatim Gulin koji je dobio odmor nakon Europskog prvenstva, kao i skupina kadeta koja je u reprezentativnim selekcijama.

‘Krenuli smo danas sa treninzima, sa ovim mlađim igračima, znači nismo još uvijek kompletni. Paić nam je ‘van stroja’ zbog ozljede leđa, Vlaić zbog bolesti, ali do 12. kolovoza do početka priprema mislim da ćemo svi biti na okupu. Što se tiče samih treninga čisti je uvod da dođemo na početak spremni jer su pripreme kao i svake teške, ali ja se nadam da ćemo proći sve bez ozljeda’- kazao je trener Narančastih Miro Jurić za službenu stranicu GKK Šibenik.

Prema informacijama s kojima raspolaže Crošarka, Toni Nakić i sljedeće će sezone nositi dres Šibenika. Klub je postavio odštetu od 60.000 eura, uz uvjet da se ona jednokratno isplati, međutim, takav kupac nije nađen. Najbliže su bili Cibona i Split, ali do dogovora nije došlo. Ukoliko se u narednih par dana ne dogodi neki ludi scenarij, navijači narančastih Tonija će i dalje gledati u dresu Šibenika.