Olympiakos krade trenera Zvezdi?

Array

Prošlog je tjedna startala nova sezona u Euroligi, a u međuvremenu je europski gigant Olympiacos ostao bez trenera. David Blatt povukao se s klupe nakon što mu je dijagnostificirana multipla-skleroza. Opaka bolest već ga je načela i uzela maha te američko-izraelska legenda više nije u mogućnosti obnašati ulogu trenera.

Stoga su u Pireju primorani što prije pronaći zamjenu, a grčki portal Sport 24 javlja kako je jedna od njihovih želja Milan Tomić, trener Crvene zvezde. On je u prošloj sezoni beogradski klub odveo do trostruke krune, a slovi kao istinska legenda Olympiacosa. Kao igrač proveo je 14 sezona u grčkom velikanu, a potom je i deset godina bio pomoćnik. Tomiću na kraju sezone istječe ugovor sa Zvezdom i u Pireju ga žele dovesti na ljeto.

To bi, prema navodima istog izvora, mogao biti prvi poslovni potez Vassilisa Spanoulisa, koji bi poslije ove sezone trebao postati generalni direktor kluba. Neovisno o ova dva potencijalna angažmana, Tomić bi cijelu ovu sezonu trebao ostati na čelu regionalnog prvaka.

Related Articles