Ovaj vikend 7. memorijal “Vladimir Šešelja”

Ovog vikenda pulski Ženski košarkaški klub Rockwool Pula po sedmi je put domaćin memorijalnog turnira kojim se odaje počast utemeljitelju pulske ženske košarke, treneru i sportskom djelatniku Vladimiru Šešelju.

Uz domaću ekipu u Sportskom centru Mirna nastupit će viceprvakinje Hrvatske i Slovenije – Jolly iz Šibenika i Triglav iz Kranja. Iz Italije, grada Muggie, dolazi sastav Interklub koji je prošlu godinu igrao u kvalifikacijama za prvu žensku talijansku ligu.

U subotu, prvoga dana turnira, s početkom u 16.30 sati igrat će Jolly i Triglav, a od 18.30 sati Rockwool Pula i Interklub Muggie. U nedjelju za treće mjesto poražene ekipe igrat će od 14.30 sati, dok će se finale memorijala Vladimir Šešelja igrati od 16.30 sati u Pattinaggiu.

U ekipi Jollya iz Šibenika zaigrati će i hrvatska olimpijka Antonija Mišura, koja je proglašena za najljepšu olimpijku u Londonu, dok bi u ekipi Rockwoola trebala nastupiti Chelsea Pickering koja ljepotom ne zaostaje za Mišurom, a publika će se moći uvjeriti i u njezino košarkaško znanje.