Ovaj vikend 7. memorijal “Vladimir Šešelja”

Array

Ovog vikenda pulski Ženski košarkaški klub Rockwool Pula po sedmi je put domaćin memorijalnog turnira kojim se odaje počast utemeljitelju pulske ženske košarke, treneru i sportskom djelatniku Vladimiru Šešelju.

Uz domaću ekipu u Sportskom centru Mirna nastupit će viceprvakinje Hrvatske i Slovenije – Jolly iz Šibenika i Triglav iz Kranja. Iz Italije, grada Muggie, dolazi sastav Interklub koji je prošlu godinu igrao u kvalifikacijama za prvu žensku talijansku ligu.

U subotu, prvoga dana turnira, s početkom u 16.30 sati igrat će Jolly i Triglav, a od 18.30 sati Rockwool Pula i Interklub Muggie. U nedjelju za treće mjesto poražene ekipe igrat će od 14.30 sati, dok će se finale memorijala Vladimir Šešelja igrati od 16.30 sati u Pattinaggiu.

U ekipi Jollya iz Šibenika zaigrati će i hrvatska olimpijka Antonija Mišura, koja je proglašena za najljepšu olimpijku u Londonu, dok bi u ekipi Rockwoola trebala nastupiti Chelsea Pickering koja ljepotom ne zaostaje za Mišurom, a publika će se moći uvjeriti i u njezino košarkaško znanje.

Related Articles