Ozren Pavlović na Havajima traži svoj “američki san”

Array

Ozren Pavlović, krilni igrač zagrebačkog košarkaškog kluba Fenix i službeno je dogovorio prelazak na američko sveučilište Hawai’i Pacific University.

Pavlović (203 centimetara) je samo još jedan u nizu igrača koje je Krešimir “Struja” Žganec trenirao u Fenixu i koji je svoju košarkašku karijeru odlučio nastaviti “preko bare”.

“Već smo se mi ranije dogovorili, međutim ništa od toga nije bilo službeno, a sada napokon jest,” izjavio je trener košarkaške ekipe sveučilišta Gib Arnold. “Doslovno, danas (petak) je dan kad je sve dogovoreno i finalizirano, tako da će biti s nama od idućeg tjedna.”

U Americi je Ozren velika nepoznanica, dok većina s ovoga područja zna podosta o ovom mladom košarkašu. Ozren Pavlović je 18-godišnjak koji je naglo izrastao i zbog toga je u prošlosti imao dosta velikih problema s ozljedama. Ima visinu krilnog igrača, ali i posjeduje vještine i kvalitetan šut koji odlikuju bek šutere. Također treba napomenuti i da je ljevak te da mu je jača strana igra u napadu, dok će morati uvelike radite i na svojoj defenzivnoj igri.

Trener Arnold je par puta došao u Lijepu našu kako bi pogledao Pavlovića i ostale mlade igrače s ovih područja.

“Taj dio Europe je mjesto na koje volim otići, čak i prije nego što sam dobio trenerski posao u momčadi Hawai’i. Često dolazim jer mislim da ovdje ima jako puno dobrih igrača”, izjavio je trener Arnold za internetske stranice sveučilišne košarkaške ekipe.

Related Articles