Palokaj novi igrač Zadra

Array

Ranije popodne stigla je službena potvrda, Jan Palokaj je novi igrač Košarkaškog kluba Zadar.

194 cm visoki branič protekle sezone 2018./19. nastupao je za momčad KK Bosco, koji su znali zaprijetiti i jačim klubovima, ali naposljetku završili kao posljednja momčad HT Premijer lige.

18-godišnji Palokaj pritom je u prosjeku kroz 22 odigrane utakmice bilježio 12.7 poena, 5.0 skokova i 2.5 asistencije po utakmici. Što nam govori o sjajnim naznakama za mladog braniča koji je svoje prve košarkaške korake napravio u KK Zagreb, da bi se prošle godine priključio momčadi s Knežije.

Mladi Zagrepčanin već je redom nastupao za U-18 reprezentaciju prošle godine na Europskom prvenstvu održanom u Latviji te od ove godine i za U-20 selekciju na EP u Tel Avivu (Izrael).

Zadarski strateg Ante Nazor telefonski je prokomentirao novo klupsko pojačanje.

“Zaista mi je drago što se Palokaj priključio momčadi i što Zadar kao klub postaje privlačno odredište za sjajne mlade igrače. Siguran sam kako će upravo naš Zadar biti izvrsna odskočna daska za igrača takvih predispozicija kako bi tek prikazao svoj talent i umijeće kojim raspolaže. Navedenom smo mogli svjedočiti i po zapaženim igrama u dresu mlade reprezentacije.” – poručio je Nazor

Novi branič Zadrana potpisao je ugovor na 4 godine (2+2), a kroz narednih nekoliko dana bit će predstavljen javnosti, kada ćemo doznati i ostale pojedinosti.

Related Articles