Papaloukas na probi u CSKA

Array

Legenda europske i grčke košarke, Theodoros Papaloukas, dolazi na probu u CSKA, potvrđeno je na službenim stranicama kluba.

Grk će sudjelovati u nekoliko treninga i nakon toga će se donijeti odluka hoće li mu ponuditi ugovor. Papaloukas je slobodan igrač i pristupit će treninzima odmah.

Ettore Messina, trener CSKA je o potencijalnom dolasku 35-godišnjeg playmakera izjavio: “Iako smo pobijedili devet od deset utakmica prvog kruga Eurolige, uvijek ima mjesta za napredak. Smatramo da Papaloukas ima kvalitete vođe i igrača koji nam može pomoći na parketu. Dogovorili smo zajedničku suradnju na nekoliko dana i vidjet ćemo kako će se stvari odvijati. Ako budemo obostrano zadovoljni, pronaći ćemo mjesto u rosteru za Thea tako da nam može pomoći.”

Papaloukas je inače već nastupao za CSKA u razdoblju od 2002. do 2008. godine gdje je proveo svoje najbolje igračke godine osvojivši dvije euroligaške titule (2006, 2009). Bio je MVP završnog turnira (2006) i MVP sezone (2007).

Inače, karijeru je započeo u Ambelokipiju. Igrao je nakon toga za Panionios i Olympiakos te je nakon toga otišao u CSKA. Nakon ruske epizode, igrao je opet za Olympiakos i Maccabi. Prosječno je u Euroligi postizao 7.2 poena, 4 asistencije i 2.4 skoka po susretu.

Related Articles