Subota, 16 listopada, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Perinčić i Bursać najavili utakmicu sa Škrljevom: “Moramo odgovoriti na njihovu agresivnost”

  U subotu s početkom u 18 sati Zadar će se u Mavrincima boriti protiv Adria Oil Škrljevo. Momčad Ivana Perinčića je tijekom pripremnog perioda u Poreču odigrala jednu prijateljsku utakmicu s Škrljevom, gdje su slavili 73:64. Ekipa Adria Oil Škrljevo je u prvom kolu HT Premijer lige bila bolja od Furnira u Zagrebu 83:91.

  - Advertisement -

  “Očekujem jednu zahtjevnu utakmicu, odigrali smo jednu prijateljsku utakmicu protiv njih tijekom priprema, koja je bila jako kvalitetna. Radi se o ekipi koja igra agresivno po cijelom terenu, primarno ćemo morati odgovoriti na tu njihovu agresivnost. Dobro smo se pripremili i dobro smo trenirali, ako budemo pravi i ako budemo momčad onda ne bi trebali imati problema upisati pobjedu. Mi ćemo se stvarno potruditi, jer smo vidjeli u Poreču u prvom poluvremenu da s pristupom nismo bili na 100%, dok smo se kasnije u utakmici posložili”, rekao je Ivan Perinčić.

  Susret je najavio i Aleksandar Bursać koji je u pripremnoj utakmici protiv Škrljeva sudjelovao s 8 poena.

  “Radi se o jednoj atletski dobroj ekipi. Ako naš pristup bude na pravom nivou, a mislim da hoće, utakmica ne bi trebala doći u pitanje. Sve je na nama, moramo imati pravi pristup i odigrati našu igru”, izjavio je Bursać.

  Ogled Adria Oil Škrljeva i Zadra možete pratiti od 18 sati na HKS TV-u.

  FOTO: KK Zadar/Zvonko Kucelin 

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE