Srijeda, 28 srpnja, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  PH kadeti: Raspored i satnica poluzavršnica u Puli i Križevcima

  Donosimo raspored i satnicu održavanja poluzavršnih turnira Prvenstva Hrvatske za kadete koji će se od 30. travnja to 4. svibnja odigrati u Puli i Križevcima. Deset ponajboljih kadetskih ekipa Hrvatske (dječaci rođeni 1998. i mlađi) prema Pravilniku razvrstani su u dvije skupine i u pet dana će digrati dvadeset utakmica nakon kojih će četiri najbolja kluba osigurati Final four.

  - Advertisement -

  U pulskoj skupini A će Stoja, prvak regije Zapad, ugostiti prvaka Juga (Split), drugog i trećeg iz Centra (Cibona i Rudeš) te drugoplasiranog na Istoku (Slavonski Brod). Turnir otvaraju  zagrebačke ekipe Cedevita i Rudeš, a u drugoj utakmici svoje ambicije najavit će domaćin Stoja i Slavonski Brod. Utakmice se igraju u u dvorani ŠSD Stoja.

  U križevačkoj dvorani OŠ Ljudevita Modeca domaćin ekipama skupine B je Radnik, najbolja kadetska ekipa Sjevera. Favorit je prvak Centra Zagreb, tu su još i najbolji s Istoka (Osječki sokol) te drugi s Juga (OKK Dražen Petrović) i zapada (Kvarner 2010). Osječki sokol i Kvarner igraju na otvaranju dok je druga utakmica dana ona između Radnika i šibenskog OKK Dražen Petrović.

  Sve utakmice u obje skupine se igraju u isto vrijeme. Prva četiri dana prva počinje u 17 sati, a druga dva sata kasnije. U nedjelju posljednje utakmice skupina se igraju u 10 i 12 sati.

  Velika je vjerojatnost da ćete sva događanja i iz Križevaca i iz Pule moći pratiti uživo preko našeg portala. Sve o Prvenstvu Hrvatske za mlađe kategorije, rasporede turnira, satnice i LIVE Stats linkove pronađite na: phmladi.crosarka.com

  Skupina A
  JUG Split (1. Jug)
  ZAPAD Stoja (1. Zapad)
  ISTOK Slavonski Brod (2. Istok)
  CENTAR Cibona (2. Centar)
  CENTAR Rudeš (3. Centar)
  Skupina B
  CENTAR Zagreb (1. Centar)
  ISTOK Osječki sokol (1. Istok)
  SJEVER Radnik (1. Sjever)
  ZAPAD Kvarner (2. Zapad)
  JUG Dražen Petrović (2. Jug)

  *Prvoplasirane dvije ekipe iz skupina osiguravaju plasman na poluzavršnicu.


  Prošle godine je prvak Hrvatske bila Cibona ispred Splita, Cedevite i Vrijednosnica OS Darda. Plaketa CROSARKA MVP za najboljeg kadeta je pripala Lovri Mazalinu.

   

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE