Petak, 25 lipnja, 2021
More

  Ne propustite

  Počinje bitka za naslov prvaka Hrvatske!

  Danas u jutarnjim satima Hrvatski košarkaški savez i službeno je objavio termine odigravanja polufinalnih susreta između Zadra i Gorice, odnosno Splita i Cibone. Počinje ono pravo, najzanimljivije, počinje bitka za naslov prvaka!

  Nakon što su svi sudionici poluzavršnice svoje susrete četvrtfinala riješili u dvije utakmice, vrijeme je da se okrenemo polufinalnim susretima. Prve utakmice kreću već početkom tjedna. Zadar će već u ponedjeljak, 17. svibnja, u prvom susretu ugostiti Goricu, a prijenos utakmice iz Dvorane Krešimira Ćosića biti će na HKS TV platformi. Dan kasnije, u utorak, 18. svibnja, Cibona dolazi na Gripe pokušati iskoristiti tešku situaciju Žutih i doći do prve ovosezonske pobjede nad njima. Susret će prenositi Arenasport.

  U srijedu nas očekuje dan pauze, ali već se u četvrtak nastavlja se brzim ritmom kada se igra druga utakmica između Zadra i Gorice s prijenosom na Arenasportu. Isti dan Split će igrati svoju majstoricu razigravanja za ostanak u ABA ligi protiv sarajevskih Sparsa, a već idući dan, u petak 21. svibnja, očekuje ih put prema Zagrebu i druga utakmica prvenstva protiv Cibone.

  Promjene termina te odgoda utakmica Cibone i Splita zbog obveza u regionalnom natjecanju potonjih neće biti kako nam je potvrđeno iz HKS-a.

  “Poluzavršnica se, kao i četvrtzavršnica, igra na dvije pobjede, a eventualne treće utakmice odigrat će se u ponedjeljak, 24. svibnja.” – piše HKS.

  KK Zadar – KK Gorica

  odigrat će se 17. svibnja 2021. u Zadru, u dvorani “Krešimir Ćosić”, Splitska 3, s početkom u 18:00 sati. ⇒ HKS TV


  KK Split – KK Cibona

  odigrat će se 18. svibnja 2021. u Splitu, u Košarkaškoj dvorani “Split”, Ulica slobode 16 b, s početkom u 18:00 sati.  ⇒  Arena Sport


  KK Gorica – KK Zadar

  odigrat će se 20. svibnja 2021. u Velikoj Gorici, u Gradskoj sportskoj dvorani Velika Gorica, Rakarska ulica 19, s početkom u 18:00 sati.  ⇒  Arena Sport


  KK Cibona – KK Split

  odigrat će se 21. svibnja 2021. u Zagrebu, u Košarkaškom centru “Dražen Petrović”, Savska 30, s početkom u 18:00 sati. ⇒ HKS TV

  zadnje objave