Podcast: Zvonimir Mravak – Hermes Analitica

U nedjelju navečer gost u našem podcastu bio je trener košarkaša Hermes Analitica Zvonimir Mravak.

Zanimljiv podcast napravili smo s čovjekom koji je od osnutka kluba prisutan u klubu i pomaže drugim ljudima u klubu. U posljednje vrijeme radi sa seniorima da što bolje razviju svoju košarkašku karijeru.

Izdvojili smo nekoliko važnih tema u razgovoru koji su vezani za njegov klub i za hrvatske klubove u ABA ligi.

Mi smo jedan karakterističan klub u kojem su svi naši igrači zaposleni kao što sam i sam zaposlen u Hrvatskoj pošti. Neki naši igrači su zaposleni kao što je Svodoba koji je profesor u školi, Kordić radi u Privrednoj banci, Mileković radi zajedno sa mnom u pošti. Naš klub je odličan klub za igrače koje žele nastaviti svoju košarkašku karijeru“ – rekao je Mravak.

Trener Hermesa dodao je kako je Hermes jedan manji klub iz kojeg se ne može previše zaraditi kako bi se prikupilo za životne uvjete.

Na pitanje bili bilo bolje da savez osigura hotel za vrijeme gostujućih utakmica rekao je:

„Svaki klub se brine za svoju organizaciju. Recimo kada smo išli na gostovanje u Split u Kup utakmici imali smo organizirani smještaj, ali kako momci i ja radimo preko tjedna nije bilo mogućnosti za ostati noćiti u Splitu“.

Mravak o problemu domaćeg parketa i premijerligaškoj prognozi

Zvonimir Mravak je rekao kako bi ponovno volio da Hermes zaigra u školi Vladimira Preloga

„Kada smo ušli tek u prvoligaško društvo utakmice smo igrali u našoj matičnoj dvorani u školi Vladimir Prelog u Vukovarskoj ulici. Međutim ne možemo više jer se oko dvorane trebaju doraditi neke stvari kako bi se stekli uvjeti igranja u toj dvorani.“

Kada smo ga pitali što misli tko će ove sezone osvojiti Hrvatsko prvenstvo rekao je: 

“Ne znam bit će napeta borba između Cibone, Zadra, Splita. pa čak i Gorice. Sva četiri kluba imaju svoju šansu za osvojiti naslov prvaka ove sezone.“

Ostatak razgovora pogledajte u Videu ispod teksta.

PODCAST JE NA LINKU: https://youtu.be/RYCRwrI6b8o

Related Articles