Poslije slavlja protiv Cibone, Zadar gostuje kod Igokee

Dva dana nakon visoke pobjede nad Cibonom, Zadrani se vraćaju obvezama u ABA ligiSutra, 13. prosinca momčad Veljka Mršića gostuje kod Igokee s početkom u 17 sati. Ovo će biti prva utakmica Zadra u ABA ligi nakon mjesec dana, kad su gostovali kod Partizana. Igokea je u prošlom kolu svladala Borac iz Čačka rezultatom 73:71 i trenutno imaju šest pobjeda i dva poraza. U dresu Igokee navijači Zadra gledat će poznato lice, Stefana Fundića koji je prošle sezone branio boje Zadra te osvojio Kup Krešimira Ćosića.

“Hrvatski klubovi su u takvoj situaciji da moraju odigrati dvije utakmice u 48 sati. Takav je sustav natjecanja i idemo odigrati najbolje što možemo, pa ćemo vidjeti kako će sve ispasti. Igokea je dobra momčad, to se vidi po trenutnom stanju na tablici. Mi moramo zaustaviti njihov kontra napad, imaju dobru širinu na svim pozicijama. Ako zaustavimo njihovu tranziciju, ako budemo pametni s našim odlukama u napadu i ako uvedemo utakmicu u ritam koji nama odgovara, možemo doći u priliku pobijediti,” rekao je šef Zadarske klupe Veljko Mršić.

“Sigurno će se osjetiti ta utakmica s Cibonom, možda se to čak manifestira u drugom smjeru jer smo stvarno dobro odigrali i digli smo se psihološki, imali smo možda najbolju utakmicu sezone, najmirniju s najmanje grešaka. Utakmica s Igokeom će sigurno biti teška, prvenstveno zbog njihove ekipe koja je dobro popunjena na svim pozicijama. Mi idemo tražiti svoju šansu na temelju dobre igre protiv Cibone. Ako će pristup biti kao protiv Cibone, a nema razloga da ne bude, imamo što tražiti protiv Igokee,” najavio je utakmicu Jan Palokaj.

Related Articles