Potvrđeno: All Stars održava se u Požegi

Array

Požega je određena kao mjesto održavanja ovogodišnjeg košarkaškog All Starsa u organizaciji Hrvatskog košarkaškog saveza te uz pokroviteljstvo i sponzorstvo grada Požege. Utakmica će se odigrati 19. ožujka u sportskoj dvorani Grabrik.

Na ovom revijalnom susretu nastupat će 24 igrača iz domaće te regionalne ABA lige, a među njima naći će se i dvojica Požežana. Njih 24 u svoje će momčadi birati dva trenera po izboru HKS-a, što je novi format uveden ove godine.

Kako kaže požeški gradonačelnik Zdravko Ronko, program će trajati dva i pol sata, a uključivat će, osim samog dvoboja “svih zvijezda”, i nastup cheerleadersica, košarkaške akrobatske skupine “Žabci” iz Slovenije, članica plesne radionice Ilijane Lončar, plesnog studija Marine Mihelčić, te opću prezentaciju Požege kao grada.

HKS je dugo prisutan na prostoru Požege, s obzirom da se u obližnjoj Velikoj nerijetko koristio nastavni centar za pripreme reprezentacija prije odlaska na natjecanja. Rezultiralo je to dobrom suradnjom i odnosima s gradom.

Related Articles