Utorak, 3 kolovoza, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Pratite uživo poluzavršnice kadetskog Prvenstva Hrvatske

  Od sutra do nedjelje, deset najboljih kadetskih momčadi Hrvatske odigrat će 20 utakmica nakon kojih će se znati četiri kluba koja idu u završnicu, a preostalih šest upisat će prve bodove u Klupskom kupu Dražen Petrović.

  - Advertisement -

  Domaćin skupine A je Pula, a skupine B Križevci. Sve utakmice u obje skupine se igraju u isto vrijeme. Prva četiri dana prva počinje u 17 sati, a druga dva sata kasnije. U nedjelju posljednje utakmice skupina se igraju u 10 i 12 sati.

  Prošle godine je u finalu Cibona bila bolja od Splita. I ove godine ova dva kluba su u konkurenciji za visok plasman, a prema prognozama favorit je prvak Centra Zagreb kojega s klupe predvodi prošlogodišnji trener kadetske reprezentacije Tomislav Rupčić. Na turnirima će nastupiti niz potencijalnih U16 reprezentativca za predstojeće Europsko prvenstvo. Za uvod izdvojimo Matea Habazina  iz Zagreba, Jordanovca Lovru Buljevića iz Cibone, pobjednika tricaškog All stara Tonija Nakića (Dražen Petrović), Karla Uljarevića (Osječki sokol), najmlađeg Tomasa (Radnik) Bulešića (Stoja), Kotrulju i Kalajžića (Split), Jordana (Kvarner), Šebalja (Slavonski Brod)…

  U suradnji s klubovima svih 20 utakmica možete pratiti kroz statistiku uživo. Sve o Prvenstvu Hrvatske za mlađe kategorije nađite na phmladi.crosarka.com/kadeti/ , a detaljnu statistiku igrača pratite na ovom linku.


  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE