Predsjednik Mornara:”Napadamo Euroligu!”

Mornar iz Bara slaže zbilja respektabilnu momčad za novu sezonu, a Đorđije Pavićević, predsjednik kluba iz Bara za crnogorske medije je najavio kako im je cilj napasti Euroligu.

„Imat ćemo momčad koja će napasti Euroligu, kroz ABA-u ili Eurocup…“ – jasno je poručio jedan od braće Pavićević.

Potpisao je Amerikanac Taylor Smith, ali i prošlosezonski igrač Primorske, Aleksanadar Lazić. Mlađi brat Pavićević naglašava kako Marko Jeremić i Earl Clark još nisu potpisali ugovor s Mornarom.

„Povezuje se mnogo igrača s nama, mnogi nam se i nude, jer hoće doći u Bar. Poćet ćemo pripreme s igračima koje imamo na raspolaganju, pa ćemo onda vidjeti je li nam potrebno da neke pozicije popunimo.“

Predsjednik ne sumnja kako će Mornar u novoj sezoni igrati u Eurocupu, a potvrdio je i kako će ABA liga imati četiri predstavnika u drugom najjačem europskom klupskom košarkaškom natjecanju. 

„Euroliga je poslala pet prijava u sjedište ABA lige. Jednu za Euroligu, koja pripada Crvenoj zvezdi, i četiri za Eurocup, koje smo ispunili Partizan, Budućnost, Cedevita Olimpija i mi. Nije definitivno odlučeno, ali mislim da ćemo sigurno igrati u tom natjecanju.“ – zaključio je Pavićević.

 

Related Articles