Džile se vraća? Povratak na mjesto osvajanja naslova?

Crnogorski mediji na veliko pišu o povratku Aleksandra Džikića “Džile” na mjesto uspjeha, odnosno klupu podgoričke Budućnosti. Kako prenose Dnevne novine, Džikić je jedan od kandidata za preuzimanje kluba iz glavnog crnogorskog grada.

Džikić je doveo Podgoričane na viši nivo osvajanjem ABA lige i ulaskom u Euroligu. Džile je nakon toga otišao u Estudiantes gdje se nije pretjerano dobro proveo. Zbog dobrih odnosa s upravom na Morači bi mogao biti jedan od kandidata za trenersku poziciju.

Sezonu su u Budućnosti zaključili s Petrom Mijovićem na klupi. Mladi trener je ipak solidno odradio svoj posao pa je i on u igri da ostane šef struke. Treće ime koje se spominje je Dragan Milojević pa ostaje za vidjeti s kime će se Dragan Bokan dogovoriti.

Podgoričani su najavili ozbiljan projekt u sljedećoj sezoni. Potpisana su produljenja suradnje s Nikolom Ivanovićem, Aleksom Ilićem, Justinom Cobbsom, Petrom Popovićem, a najavljen je ostanak Suada Šehovića te izražena želja za bivšim igračem Nemanjom Gordićem.

Related Articles