Srijeda, 29 lipnja, 2022
More

  Premijer ženska liga: Raspored 6. kola

  Premijer ženska košarkaška liga Hrvatske stigla je do 6. kola, koje baš kao ni prethodna dva neće biti kompletno odigrano u prvobitno planiranim terminima.

  Zbog problema s  koronavirusom u ekipama Trešnjevke i  Brod na Savi odgođeni su susreti Brod na SaviFSV, te SplitTrešnjevka. Tako ćemo i ovog kola imati priliku vidjeti samo četiri dvoboja.

  Najzanimljiviji okršaj odigrat će se u Dubrovniku, gdje će aktualni prvak Ragusa dočekati košarkašice Plamen Požege koje bi s obzirom na odličnu formu koju pokazuju, posebice u regionalnoj WABA ligi mogle biti vrlo tvrd orah za domaćina.

  Košarkašice Pule na svom će terenu dočekati ekipu Zagreba. Domaća ekipa u ovom dvoboju tražiti će pobjedu s kojom bi zadžala priključak za vodećim ekipama, dok će vrlo neugodna i nepredvidiva ekipa Zagreba pokušati pokvariti planove Puležankama i bodovno se poravnati s njima.

  Neporaženi Medveščak u ulozi apsolutnog favorita na svojoj Peščenici dočekuje ekipu Šibenika koja još uvijek ne zna za pobjedu, dok će splitski KAŽL nastavak svoje uspješne serije i petu uzastopnu pobjedu pokušati izboriti u Osijeku kod Murse.

  Raspored utakmica:

  Dubrovnik: ŽKK Ragusa – ŽKK Plamen Požega, 6. studenog, ŠD “Gospino polje”, početak u 16 sati

  Zagreb: ŽKK Medveščak – ŽKK Šibenik, 6. studenog, ŠŠD “Peščenica”, početak u 17:30 sati

  Osijek: KK Mursa OsijekKK KAŽL, 6. studenog, SD “Jug”, početak u 18 sati

  Pula: ŽKK Pula Moviter – ŽKK Zagreb, 6. studenog, Domu Sportova “Mate Parlov”, početak u 18 sati

  Foto: Iva Todorić u susretu protiv ekipe KAŽL-a iz Splita

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave