Petak, 18 lipnja, 2021
More

  Ne propustite

  Priopćenje Udruge Mi smo Cibona:”Prvo isprika pa tek onda razgovor!”

  Iz Udruge Mi smo Cibona danas je stiglo priopćenje u kojem obavještavaju kako je predsjednik ove Udruge g. Nikola Plečko dobio poziv za razgovorom od Uprave KK Cibone. Povod su minula događanja, ponajprije nevjerojatna medijska eksponiranost priče o odlasku mladog Lovre Gnjidića u Mornar iz Bara te želja za objašnjenjem trenutne situacije u klubu ‘iznutra’. Ipak, u priopćenju kojem vam prenosimo u cijelosti navodi se da je ovaj poziv odbijen jer iz Uprave nisu mogli garantirati ‘odblokiravanje’ navijača na društvenim mrežama te upućivanje isprike zbog istoga.

  “S obzirom na to da se od prvog dana kao Udruga zalažemo za transparentnost i otvorenost, dužni smo informirati naše članove, navijače i simpatizere najdražeg kluba o najnovijim događajima vezanima uz naš rad.

  Nakon što je nedavno u javnost izašla vijest kako je Lovro Gnjidić prodan u crnogorski KK Mornar Bar, na što smo i reagirali putem društvenih mreža, Nikola Plečko, predsjednik Udruge Mi smo Cibona, zaprimio je prošli tjedan telefonski poziv iz Košarkaškog kluba Cibona. Razlog poziva je bila želja za objašnjenjem stanja u klubu, ili je to barem tako predstavljeno, te je naš predsjednik pozvan na razgovor u prostorije KK Cibona s vodećim ljudima kluba. Gospodin Plečko je već tijekom tog poziva ukazao na nedostatak komunikacije te problem blokiranja navijača na društvenim mrežama. Kako isti nije riješen do danas, zahtijevali smo ispriku KK Cibona vjernim navijačima zbog neprihvatljivog i neprofesionalnog odnosa prema istima. Nakon ispunjenja ovih jednostavnih uvjeta (odblokiravanja i isprike) koje smatramo nužnima za uspostavu trenutno narušenih odnosa, spremni smo odazvati se na sastanak, poslušati argumentaciju i objašnjenja te, nadamo se, čuti i ponešto o strategiji razvoja Kluba.” – poručili su iz Udruge Mi smo Cibona.

  zadnje objave